Eino Antiwäkki x DJ Kapelimestari – Einopedia CD/LP tulossa 17. helmikuuta – Ennakkotilaa nyt

eino-digicover

Saatavilla digi, CD ja LP (vinyyli) formaateissa 17. helmikuuta 2017. Ennakkotilaa nyt!

Osta Levykauppa Äx:stä
Osta Katin Tavarasta
Osta CDON:sta

Siirry ennakkotilaamaan valitsemasti levykauppasta klikkaamala logoa

Eino Antiwäkki julkaisee yhdessä tuottajansa DJ Kapelimestarin kanssa uuden kokopitkän albumin ”Einopedia” digi, CD ja LP (vinyyli) formaateissa 17. helmikuuta 2017. Artistin omien sanojen mukaan kyseessä tulee olemaan hänen viimeinen kokopitkä julkaisunsa. Albumin kappaleet ”Viedään homma aseisiin 3” ja ”Eino on yhä jumala” ovat taatusti vanhojen fanien mieleen ja pitävät sisällään tuttua tiukkaa ”punchline” riimittelyä. Kappaleet kuten ”Predator”, ”Pron”, ”Glory Hole” ja ”Muista aina puttaa” puolestaan pitävät sisällään seksualisviritteisiä fantasioita, jotka saattavat jakaa kuulijoiden mielipiteitä. Kokonaispakettina tässä lienee kuitenkin yksi alkuvuoden odotetuimmista suomiräp-levyistä.

Eino Antiwäkki lukeutuu 2000-luvun tuotteliaimpiin suomiräppäreihin ja hän on varmasti tuttu nimi lähes kaikille genreen enemmän vihkiytyneille. Mies kun on ehtinyt pitkän uransa aikana julkaista jo yhdeksän albumia sekä kolme mixtapea. Tämän alun perin Järvenpäästä lähtöisin olevan, mutta nykyään Helsingissä vahvasti vaikuttavan miehen tuotanto on laajaa ja Eino julkaisikin ensimmäisen levynsä jo vuonna 2001. Alkuaikoina erityisesti Laveerren (nykyisin Lavis) kanssa työskennellyt artisti on sittemmin tullut tunnetuksi yhtenä suomalaisen ”punchline”-räpin johtohahmoista. Miehen tuotanto jakaakin kuulijoidensa mielipipteitä ja poikii niin ihastusta kuin vihaisiakin mielipiteitä, mutta näinhän suurten artistien kohdalla pitääkin olla.

Einon biisit sisältävät runsaasti huumoria. Artistin musiikkia onkin vaikea kuunnella hymyilemättä biiseissä esiintyville iskeville sutkautuksille. Viime vuodet Eino Antiwäkki on tehnyt musiikkia lähinnä Keemoh ja DJ Kapelimestari tuottajien kanssa. Pitkän uransa aikana mies on ehtinyt tehdä yhteistyötä monien suomiräpin kärkinimien kanssa ja samoilla raidoilla hänen kanssaan on matkan varrella esiintynytkin artisteja kuten Paperi T, Tommishock, Sairas T, Laveerre ja tällä levyllä mukana oleva Pyhimys.

Eino on kuin suomalainen versio Jay Z:stä. Yhdysvaltalaisräppärin tapaan hän on omien teidensä kulkija, joka ei ole välittänyt valtavirtaräpin suuntauksista, vaan on tehnyt musiikkia omalla tavallansa ja säilyttänyt oman linjansa. Jay Z:n tapaan Eino myös vähän väliä uhkailee lopettaa uraansa ja jokainen levy on aina viimeinen. Huhut miehen eläköitymisestä ovat kuitenkin vahvasti liioiteltuja, vaikka hän itse näitä lopettamisjuttuja aina heitteleekin. Lisää musaa on varmasti tulossa, ehkä ei kuitenkaan enää uusia levyjä. Tästä syystä Einopedia kannattaa hankkia levyhyllyyn!